ЖИВОТ НА ПРИРОДЕН ГАЗ

Съвършен вкус на Вашите ястия


Забелязали ли сте, че във всяко кулинарно предаване, професионалните готвачи използват печки на природен газ?

Готварските печки на природен газ, за разлика от електрическите, позволяват много по-голям контрол и плавно регулиране на мощността. Ето защо и повечето ресторанти разчитат изключително на тях. С природен газ получавате възможност да управлявате изключително сигурно процеса на готвене, което води до впечатляващи резултати.

Готварските печки на природен газ са по-ефективни от електрическите, а котлоните и фурните са лесни за употреба. Можете да избирате и удобни функции, като самостоятелно почистване и таймер, който Ви позволява ястията да се приготвят, докато Ви няма. С газовите печки печелите време и реализирате икономии от сметките си за електричество.

Изобилие от гореща вода


Няма нищо по-разочароващо от внезапното спиране на топлата вода, докато сте насапунисани под душа. С природен газ винаги ще имате гореща вода. Бойлерите на природен газ загряват водата три пъти по-бързо от електрическите. Освен това, можете да включите пералнята, миялната машина и да вземете вана, без да се притеснявате от изчерпване на топлата вода или претоварване на електрическата инсталация. С природен газ имате възможност да подгрявате дори водата за Вашия басейн или джакузи.

За получаване на едно и също количество топла вода с бойлер на природен газ, в сравнение с електрически, Вие ще плащате близо два пъти по-малко.

Постоянна и надеждна топлина


Вероятно за Вас не е изненада, че по-голяма част от сметките Ви са за отопление. Но това, което може би не знаете е, че с природен газ можете значително да намалите тези разходи.

Независимо какви уреди използвате – радиатори, конвектори или камини, те могат да бъдат преустроени да работят на природен газ. Нещо повече – модерните отоплителни инсталации осигуряват и битова гореща вода, с което пестите допълнително място и средства.

Ние осигуряваме лесно и икономично инсталиране на газовите уредите във Вашия дом. Можете постепенно да газифицирате отделни помещения от жилището си или да го газифицирате цялостно, за да спестите време и средства.

Газовото оборудване е много качествено и дълготрайно. Уредите имат дълъг експлоатационен живот, работата им не зависи от външната температура и не се налага честата смяна на филтри, присъща за експлоатацията на климатиците. Газовите уреди се поддържат лесно и икономично, което Ви позволява да спестявате в дългосрочен план.